Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/6/2018 με μεγάλη επιτυχία η τελική εκδήλωση των αθλητικών τμημάτων του δήμου μας στο κατάμεστο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με υπέροχα, δημιουργικά και πρωτότυπα προγράμματα τμημάτων  προσχολικής ηλικίας, ενόργανης, ρυθμικής, γυναικείων τμημάτων (ZUMBA), ΤΑΕ-ΚWON- DO παρουσιάζοντας  τη δουλειά όλου του χρόνου.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής βραβεύτηκαν ο Αθλητικός Σύλλογος «Ελπίς Αμπελοκήπων» για την άνοδο του τμήματος Μπάσκετ στην Α΄ τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΘ 2017-18, ο Αστέρας Αμπελοκήπων για την άνοδο του ανδρικού τμήματος ποδοσφαίρου στην Α΄ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΜ 2017-18 και ο Γ.Σ. Μενεμένης για την άνοδο του ανδρικού τμήματος Μπάσκετ στην Γ1 τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΘ 2017-18.

Παράλληλα βραβεύτηκαν παλιοί πρόεδροι και παράγοντες αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας που συνεισφέραν στην ανάπτυξη του αθλητισμού,
  1. ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ στο σύλλογο ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
  2. ΡΗΓΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ στο σύλλογο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
  3. ΒΑΡΥΤΙΜΟΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ στο σύλλογο ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
  4. ΧΑΡΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στο σύλλογο ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
  5. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΣ στο σύλλογο Α.Σ  ΜΕΝΕΜΕΝΗ
  6. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ εν ενεργεία προπονητής
και αθλητές που διακρίθηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς,
  1. ΔΟΥΜΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ  3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ζιου ζιτσου
  2. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  1η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παγκρατίου
  3. ΡΙΖΟΥ ΜΑΡΙΑ  1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο
  4. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΑΒΡΑΑΜ  1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο
  5. ΠΑΣΚΑΛΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο
  6. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο
  7. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο
  8. ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1η θέση στο παγκόσμιο  πρωτάθλημα παγκρατίου
  9. ΔΟΥΜΑ ΜΑΡΙΑ 2η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παγκρατίου
  10. ΜΠΙΖΜΠΙΡΟΥΛΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 2η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παγκρατίου
  11. ΔΟΥΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παγκρατίου (βετεράνων)
  12. ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών κατηγορία u15
  13. ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ  2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα badminton κατηγορία u17

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και συμβολικά δώρα στους  Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που δούλεψαν στα προγράμματα «Άθληση για Όλους» του Δήμου μας.
 Στην όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν και απένειμαν βραβεία ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς κ. Εμμανουήλ Ιωαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών κ. Μανωλόπουλος Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Αβραμίδης Κυριάκος, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Γκιουλέκας Κωνσταντίνος, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Καλαφάτης Σταύρος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Παπαγεωργίου Αθανάσιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Κυριλλίδης Γιώργος, και Ζωναρέλη Κική, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων κα. Κόπτη Ελένη, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων κ. Σιμόπουλος Στράτος, ο πρόεδρος του Αστέρα Αμπελοκήπων και αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ κ. Περκουλίδης Χρήστος, ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας Τζούντο κ. Μιχαηλίδης Δημήτρης, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εργασίας κ. Κοκκόρης Παναγιώτης και ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καλαμαριάς κ. Παπαδόπουλος Γιώργος.

Την  Κυριακή 10/6/2018 το ΕΑΚ Αμπελοκήπων πλημμύρισε από παιδιά που συμμετείχαν όλη τη χρονιά στα τμήματα Μπάσκετ των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους». Η γιορτή του Μπάσκετ διεξήχθη  με μεγάλη επιτυχία, οι μικρές ηλικίες διαγωνίστηκαν σε σκυταλοδρομίες και lay up. Τα πιο μεγάλα παιδιά έλαβαν μέρος σε συναγωνισμό 3P και στο knock out. Η εκδήλωση έκλεισε με έναν πρωτότυπο τρόπο, οι γονείς πήραν τη θέση των παιδιών τους και διασκέδασαν συμμετέχοντας σε διαγωνισμό ελεύθερων βολών. Στους νικητές των διαγωνισμών απονεμήθηκαν δώρα.
Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και συμβολικά δώρα στους  Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που δούλεψαν στα προγράμματα «Άθληση για Όλους» του Δήμου μας.
 Στην ωραία εκδήλωση παρευρέθηκαν και απένειμαν βραβεία ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Ιωαννίδης Εμμανουήλ, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών κ. Μανωλόπουλος Βασίλειος, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Κυριλλίδης Γιώργος και Ζωναρέλη Κική.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.