Γάλλος δημοσιογράφος υποστηρίζει πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει φτάσει σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ στο μυθικό ποσό των 272 εκατ. ευρώ.  
Ειδικότερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο όλα δείχνουν ότι θα μετακινηθεί στη Γιουβέντους έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ και η Ρεάλ Μαδρίτης ήδη αναζητεί τον αντικαταστάτη του.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Γάλλο δημοσιογράφο, Μπαπτίστ Ριπάρ, ο οποίος είχε αποκαλύψει και την παραμονή του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο, η Ρεάλ ήδη έχει βρει τον παίκτη με τον οποίο θα καλύψει το κενό του CR7 και αυτός είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ.
Όπως υποστηρίζει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει φτάσει σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν έναντι του... τρελού ποσού των 272 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία θα πληρωθούν σε τέσσερις δόσεις.
Μένει να φανεί αν τα όσα αναφέρει ο Γάλλος ρεπόρτερ γίνουν πράξη αμέσως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και σκάσει η «βόμβα» με τον Κιλιάν Εμπαπέ στη Μαδρίτη. Δεδομένα άλλωστε η Ρεάλ είχε φτάσει μια ανάσα από τη μεταγραφή του πριν τελικά ο Γάλλος επιθετικός επιλέξει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.