Στο διαμέρισμα της συντρόφου του, στην περιοχή της Καλλιθέας, συνελήφθη -μετά απ/ό περίπου δυόμισι χρόνια που τελούσε υπό εξαφάνιση- ο 54χρονος Στ. Π., κατηγορημένος ως «εγκέφαλος» του sushi-bar της κοκαΐνης στο Κολωνάκι.
Η σύλληψη του έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, με τον 54χρονο να μην προβάλει καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες, ενώ ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές Κορυδαλλού -σε εκτέλεση του σχετικού εντάλματος. 
Μαζί με τον 54χρονο συνελήφθη και η 28χρονη σύντροφος του, υπήκοος Καζακστάν, για κατοχή από κοινού μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.
Με καταγωγή από το Καζακστάν της πρώην ΕΣΣΔ εμφανίστηκε στην αθηναϊκή νύχτα κάποια στιγμή το 2013, αποκτώντας πολύ γρήγορα «λάμψη» ώστε όλοι να θέλουν να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, σε διάφορα κοσμικά στέκια. Όταν τον Φεβρουάριο του 2016 αποκαλύφθηκε η δράση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, σε κατάστημα ιαπωνικής κουζίνας στους πρόποδες του Λυκαβηττού -στο οποίο εμφανίζονταν ως ιδιοκτήτης ο ίδιος- τότε εξαφανίστηκε για να αποφύγει τη σύλληψη. Από τις ήταν οι απομαγνητοφωνήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών, μεταξύ πελατών και διακινητών, που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε ότι αρκετά ηχηρά ονόματα της εγχώριας σόουμπιζ εμπλέκονταν στην υπόθεση. 
Στη δικογραφία που συντάχθηκε αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι: «εντός του καταστήματος στο οποίο είχαν καθημερινή παρουσία, πωλούνταν ναρκωτικές ουσίες στους θαμώνες, οι οποίοι κατέβαιναν στο χώρο της τουαλέτας, για να πραγματοποιήσουν τις εν λόγω συναλλαγές, αφού προηγουμένως είχαν κάνει τηλεφωνική κράτηση στο κατάστημα, χρησιμοποιώντας σχετικές κωδικές ονομασίες, όπως “κράτηση για ένα άτομο”, “τραπέζι”, “μπουκάλι”». 
Σε διαφορετική περίπτωση φρόντιζε ένας συνεργάτης του «εγκέφαλου» να τοποθετεί τις ναρκωτικές ουσίες στις ζαρντινιέρες στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, απ' όπου και γινόταν η παραλαβή.