Μία ακόμη επιτυχία για το Δήμο μας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2017.

Στον «Οδηγό Καλών Πρακτικών 2017-2018» για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, όπως δημοσιεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Γραμματεία, συμπεριλαμβάνεται στις καλές πρακτικές που υλοποιήθηκαν την εβδομάδα αυτή ο Δήμος Δελφών. Είναι μάλιστα ο μοναδικός δήμος της χώρας που αναφέρεται στον οδηγό, πέραν βέβαια της πόλης Ηγουμενίτσας που κέρδισε και το ευρωπαϊκό βραβείο.

Ο Δήμος μας δεσμεύεται ότι  θα συνεχίσει να υλοποιεί δράσεις οι οποίες προάγουν τη βιώσιμη κινητικότητα και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και θα συμμετάσχει και φέτος για 2η φορά στη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2018.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, για άλλη μια φορά, τους εταίρους μας για την άψογη συνεργασία που είχαμε προκειμένου να επιτύχουμε αυτή την τόσο σημαντική διάκριση για το Δήμο μας.

Τον οδηγό των καλών πρακτικών μπορείτε να τον αναζητήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://mobilityweek.eu/fileadmin/user_upload/materials/participation_resources/2018/2018%20EMW%20Best%20Practice%20Guide%20LR.pdf

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το φετινό θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας επιλέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Γραμματεία να είναι: η «Πολυτροπικότητα», και το κεντρικό σύνθημα: «Mix and Move! Συνδυάζω – Μετακινούμαι!».

Για την επιτυχία του όλου εγχειρήματος και την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και την αναβάθμιση της οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής διάστασης του Δήμου μας, η ενεργή συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.