Βρέθηκαν τα δύο παιδιά στην Κύπρο -Συνελήφθη ο απαγωγέας

Βρέθηκαν ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης, που είχαν απαχθεί το πρωί της Τρίτης έξω από το σχολείο τους στη Λάρνακα.
Την είδηση για τον εντοπισμό των δύο 11χρονων Ελληνόπουλων μετέδωσε το ΡΙΚ και την επιβεβαίωσε ο υπουργός Παιδείας της Κύπρου αλλά και η κυπριακή Αστυνομία.
Όπως αναφέρουν κυπριακά Μέσα, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας σπεύδουν στην περιοχή όπου βρέθηκαν τα δύο αγοράκια. Κατά τις ίδιες πηγές, ο απαγωγέας έχει πέσει στα χέρια της Αστυνομίας. Πρόκειται για 35χρονο Κύπριο, ο οποίος οδηγείται αυτή την ώρα για ανάκριση. 
Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο»,  ο εντοπισμός έγινε μετά από πληροφορία πολιτών που είδαν τα παιδιά να εισέρχονται σε πολυκατοικία κοντά στο σχολείο. Η Αστυνομία έφθασε στον χώρο, συνέλαβε τον δράστη και παρέλαβε τα παιδιά που είναι καλά στην υγεία τους.
«Πολύ πιθανό τα κίνητρα του δράστη να ήταν τα λύτρα», ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου, Ιωνάς Νικολάου. 
Σε δηλώσεις του ο πατέρας ενός εκ των δύο παιδιών ευχαρίστησε όλους για τη βοήθεια. «Ήταν όλοι άψογοι», είπε.
Τα συγχαρητήριά του στην Αστυνομία έδωσε ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.
«Συγχαρητήρια στην Αστυνομία Κύπρου, σε όλες τις Αρχές της Δημοκρατίας, για την τιτάνια επιχείρηση αλλα και σε ολους τους πολίτες που με πληροφορίες συνέβαλαν στον εντοπισμό των δύο ανηλίκων. Σας ευχαριστώ από καρδιάς» έγραψε στο twitter.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.