Την προσφυγή της ΑΕΚ εναντίον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου απέρριψε η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, που στέλνει την υπόθεση στο Διαιτητικό. Δικαίωση και του παίκτη αλλά και της πλευράς του Ολυμπιακού.
Ουσιαστικά η Επιτροπή από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για συμβόλαιο το οποίο παρουσίασε η ΑΕΚ που δεν θα μπορούσε να είναι σε ισχύ. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες απορρίπτεται η προσφυγή της ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου δικαιώνοντας έτσι απόλυτα τον παίκτη και την πλευρά του Ολυμπιακού. Η «Ένωση» είχε ζητήσει την τιμωρία του παίκτη και αποζημίωση από την στιγμή που ο διεθνής συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι έχει υπογράψει δύο συμβόλαια (ένα με την ίδια και ένα με τους «ερυθρόλευκους»), ωστόσο σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποφαίνεται πως το συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» δεν έχει ισχύ. 
 
Θεωρείται άκυρο λοιπόν από την Επιτροπή. Κατά συνέπεια δεν τίθεται κανένα ζήτημα αποζημίωσης προς την πλευρά της ΑΕΚ από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και η υπόθεση πηγαίνει στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.