Σε σχολεία της πόλης παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, για τον καθιερωμένο Αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς, παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αριστείδη Ανδρικόπουλου και άλλων αξιωματούχων, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου και στη συνέχεια, συνοδεία Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, στο 7ο Λύκειο, καθώς επίσης, στο Ειδικό Δημοτικό και στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου, όπου τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του απηύθυνε ευχές στους μαθητές και στην εκπαιδευτική κοινότητα:
«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά. Διανύετε τα πιο ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής σας, για αυτό αξίζει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Να είστε επιμελείς, να διαβάζετε πολύ, αλλά να βρίσκετε τον χρόνο να ψυχαγωγείστε με τους φίλους και τις φίλες σας, με σταθερό στήριγμα τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας.
Η δική σας πρόοδος αποτελεί για όλους εμάς τη μεγαλύτερη απολαβή, διασφαλίζοντας ότι θα γίνετε χρήσιμοι για την κοινωνία και την πατρίδα μας, έτσι ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, διαμορφώνοντας ένα καλύτερο μέλλον.»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.