«Η βασική μου στρατηγική επιλογή, είναι να πάμε σε εκλογές στο τέλος της κυβερνητικής θητείας. Αυτό θα επιδιώξω και αυτό έχει τις περισσότερες πιθανότητες να συμβεί», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί από τη Θεσσαλονίκη.
«Η οικονομία πάει καλά, χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, είναι επιτυχία συλλογική της κυβέρνησης να φτάσει να εξαντλήσει την τετραετία. Ένας επιπλέον λόγος είναι και το γεγονός ότι οι ευρωπαϊκές εκλογές θα δώσουν τη δυνατότητα να αποκατασταθεί η πραγματική εικόνα», τόνισε ο πρωθυπουργός για να επισημάνει πως «πολλές φορές και τα ΜΜΕ και οι δημοσκοπήσεις την παραμορφώνουν και το γνωρίζουμε καλά. Δίνουν εικόνα που δεν αντιστοιχεί στις τάσεις στην ελληνική κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές του Οκτώβρη του 2019, γιατί είναι η πολιτική δύναμη που κατάφερε να κερδίσει εκεί που οι άλλες έχασαν. Και έχει σχέδιο και όραμα για τη χώρα».
«Το βασικό της δίλημμα θα είναι αυτό αν θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω. Σας μιλώ με ειλικρίνεια αυτό τον σχεδιασμό θα ακολουθήσουμε, αλλά όλα θα εξαρτηθούν και από την πορεία των πραγμάτων», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.