Σε αποσύνθεση μοιάζει να βρίσκεται το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, ακριβώς τρία χρόνια μετά την είσοδό του στη Βουλή.
Ο Αριστείδης Φωκάς, βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στη Β' Θεσσαλονίκης αναμένεται σύμφωνα με το thestival.gr να ανεξαρτητοποιηθεί την Τετάρτη, αφήνοντας το κόμμα του με 5 μόλις βουλευτές, έναν δηλαδή μακριά από την διάλυση της ΚΟ.
Μιλώντας στη «Βεργίνα Τηλεόραση», ο Αριστείδης Φωκάς δήλωσε ότι δεν μπορεί πλέον να παραμείνει στην ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων, λόγω ασυνεννοησίας με την ηγεσία του κόμματος. Δήλωσε ακόμα ότι θα συνεχίσει να μάχεται «για την ελληνικότητα της Μακεδονίας» ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του. Την Τετάρτη αναμένεται να καταθέσει στον πρόεδρο της βουλής, την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του.
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι υπ' ατμόν βρίσκεται και ο Γιάννης Σαρίδης, ο οποίος έχει ήδη παραιτηθεί από τη θέση του γραμματέα της ΚΟ του κόμματος, με την ανοχή που έδειξε ο Βασίλης Λεβέντης, στον βουλευτή του Δημήτρη Καβαδέλλα που αρνήθηκε να πληρώσει εισιτήριο στη ΔΕΘ.
Σε ανακοίνωσή της με αφορμή τη συνεδρίαση της -ολιγομελούς πλέον- ΚΟ και τις διαφωνίες που εκφράστηκαν σε αυτή τονίζει «Άσχετα από την στάση που θα τηρήσει έκαστος, η Ένωση Κεντρώων δεν κινδυνεύει, ο λαός να είναι ήσυχος, σύντομα την λύση θα την δώσουν οι εκλογές και θα πρόκειται για μια μεγάλη νέα νίκη της Ένωσης Κεντρώων».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.