Ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ρίξουν την κυβέρνηση σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών προς κύρωση στη Βουλή, δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Κατσίκης.
Όπως δήλωσε στον ρ/σ X FM «πρόκειται για ειλημμένη απόφαση να πέσει η κυβέρνηση πριν από την κύρωση της συμφωνίας» συμπλήρωσε ακόμα πως «Το ονοματολογικό των Σκοπίων από το καταστατικό μας και τα συνέδριά μας, ουδέποτε περιείχε τον όρο Μακεδονία και τη συναίνεσή μας να συμπεριλαμβάνεται σε σύνθετο όνομα. Διαφωνούμε κάθετα στην πολιτική του κ. Τσίπρα. Θα συνεχίσουμε να διαφωνούμε και θα κάνουμε πράξη τη δήλωσή μας αν έρθει η συμφωνία στη Βουλή προς κύρωση».
«Θα αποδείξουμε, σε όλους εκείνους που παρασύρθηκαν από το πολιτικό τέχνασμα της ΝΔ με τη κατάθεση μομφής, πίστεψαν ότι δεν είμαστε πιστοί στη θέση μας, ότι είμαστε η μόνη δύναμη για να μην κυρωθεί η συμφωνία».
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, ότι τόσο ο Κώστας Ζουράρις, όσο και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, δυο από τους 7 βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από την απόφαση αυτή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα συναινέσουν στο να πέσει η κυβέρνηση.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.