Αποτέλεσμα εικόνας για Λαμία: Εξελίξεις στην υπόθεση ομηρίας της Γαλλίδας – Νέες καταγγελίες από γυναίκες
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της απαγωγής της Γαλλίδας, αφού τουλάχιστον δύο γυναίκες ακόμα «καίνε» τον 34χρονο, καταγγέλλοντας εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του!
Ανάστατη είναι η κοινωνία της Λαμίας από την αποκάλυψη της ιστορίας της 40χρονης Γαλλίδας, που φέρεται να έπεσε θύμα αρπαγής 34χρονου Λαμιώτη, ο οποίος την φίμωσε και την έδεσε χειροπόδαρα και στη συνέχεια στην κρατούσε όμηρο σε δωμάτιο στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης.
Από την πρώτη στιγμή οι εικόνες ήταν σοκαριστηκές με μια γυναίκα μητέρα ενός 15 χρονου κοριτσιού, φιμωμένη στο στόμα με μονωτική ταινία, χέρια και πόδια δεμένα, και με δεμένα μάτια κλειδωμένη σε ανήλιαγο δωμάτιο. Μία σύνθεση που μπορεί ο 34χρονος να το παρουσιάζει ως προχωρημένο ερωτικό παιχνίδι στα χνάρια των «50 αποχρώσεων του γκρι», ωστόσο πουθενά δε φαίνεται όμως να υπάρχει συναίνεση του «θύματος».
Και αν ακόμη πρόσθετε την πιθανότητα η καταγγελία της 40χρονης να είχε ως πηγή τη ζήλεια αφού ο ίδιος στο διάστημα που είχαν χωρίσει είχε συνάψει σχέση με τη νεαρή 24χρονη -που επίσης έχει συλληφθεί- στην υπόθεση έρχονται νέα συγκλονιστικά στοιχεία.

Ανοίγουν στόματα

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ακόμα δύο γυναίκες έχουν μιλήσει για τα όσα τις είχε υποχρεώσει να κάνουν μαζί του ο 34χρονος!
Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, φαίνεται ότι άρχισαν να ανοίγουν στόματα και ήδη στη δικογραφία συμπληρώνονται μαρτυρίες που «καίνε» τον συλληφθέντα.
Οι περιγραφές μάλιστα δεν περιορίζονται στο ερωτικό κομμάτι και σε ενδεχόμενες προχωρημένες σεξουαλικές προτιμήσεις, αλλά στο γεγονός ότι έγιναν πράγματα παρά τη θέλησή τους, καθώς υπήρξαν κι εκείνες «όμηροι» του 34χρονου, βιώνοντας εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του.

Από κόσκινο υπολογιστής και κινητό

Την ίδια ώρα το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του δράστη, γίνονται «φύλλο και φτερό» από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να συμπληρώσουν το παζλ στην απίστευτη για τα τοπικά δεδομένα υπόθεση.
Υπό το βάρος των νέων αποκαλύψεων ο 34χρονος μαζί με την 24χρονη σύντροφό του θα περάσουν και πάλι την Τρίτη (17/9) το πρωί το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου, προκειμένου να απολογηθούν.
Σημειώνουμε ότι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον άνδρα είναι κακουργηματικές, ενώ και η 24χρονη βαρύνεται με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.