Αποτέλεσμα εικόνας για ζαμανης δημαρχος
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης σε μήνυμά του προς τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και κυρίως προς τους μαθητές και τις μαθήτριες επισημαίνει:

«Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του Δήμου Διονύσου,
Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι μια ξεχωριστή μέρα και ένα σημαντικό ξεκίνημα, αφετηρία ονείρων, σχεδίων και στόχων.
Θέλω να  ευχηθώ στους μαθητές μας  δημιουργική δράση και αξέχαστες, χαρούμενες σχολικές στιγμές. Παράλληλα, στους γονείς εύχομαι καλή δύναμη στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να στηρίξουν τα παιδιά τους και να δουν τις προσδοκίες τους για αυτά να πραγματοποιούνται.
Στους εκπαιδευτικούς θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο τους, υπομονή και αντοχή για να ανταπεξέλθουν με επάρκεια στην αποστολή τους.
Ο Δήμος μας και οι αρμόδιες υπηρεσίες του, εργάζονται σταθερά και συντονισμένα για τον πολλαπλασιασμό των σχολικών υποδομών και για τη βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος. Αναβαθμίζουμε και εξοπλίζουμε όλα τα σχολεία, πρώτα από όλα για την ασφάλεια των μαθητών και στη συνέχεια για την αρτιότερη παιδαγωγική και εκπαιδευτική διαδικασία. Είμαστε πάντα δίπλα στη σχολική  κοινότητα, ώστε από κοινού, να εξασφαλίζονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για να οικοδομήσουμε το μέλλον των παιδιών μας.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!»


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.