Τι κι αν άλλαξε η ώρα του Champions League; Οι παραστάσεις στο Καμπ Νου μένουν ίδιες! Η Μπαρτσελόνα, με τον Μέσι σε τρελά κέφια (χατ τρικ)... σκόρπισε με 4-0 την Αϊντχόβεν στην 1η αγωνιστική των ομίλων. Γκολάρα και ο Ντεμπελέ! Με 10 τελείωσαν το παιχνίδι η «μπλαουγκράνα», λόγω αποβολής του Ουμτιτί.
Ίντερ – Τότεναμ 2-1
Επειτα από επτά χρόνια, οι «νερατζούρι» είναι στους κορυφαίους κι έβγαλαν το πάθος τους στο γήπεδο με μια απίθανη ανατροπή (2-1) κόντρα στην Τότεναμ.
Επειτα από επτά χρόνια η Ιντερ επέστρεψε στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και η δίψα της φάνηκε μέσα στο γήπεδο του Σαν Σίρο! Απίθανη ανατροπή από τους Νερατζούρι, επικράτησαν 2-1 της Τότεναμ με τη σφραγίδα του αρχηγού τους. Ο Ικάρντι έφερε το ματς στα ίσα στο 86' και στις καθυστερήσεις ο Βεσίνο έβαλε... φωτιά στο Μιλάνο. 
Μονακό - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2
Η Ατλέτικο ξεκίνησε με το δεξί το Champions League, κερδίζοντας με ανατροπή την Μονακό με 2-1.
Μπριζ - Ντόρτμουντ 0-1
Η Ντόρτμουντ απέδρασε με νίκη 1-0 από το Βέλγιο επί της Μπριζ με τυχερό γκολ του Πούλισιτς στο 85'.
Γαλατασαράι - Λοκομοτίβ Μόσχας 3-0
H Γαλατασαράι ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα, διέλυσε 3-0 τη Λοκομοτίβ Μόσχας, με τον Γκάρι Ροδρίγκες να κάνει ματσάρα. 
Λίβερπουλ - Παρί Σεν Ζερμέν 3-2
Σε ένα εκπληκτικό ματς στο Anfield η Λίβερπουλ είδε την Παρί να μετατρέπει το 2-0 σε 2-2, όμως στο 92' ο... τυφλός, Ρομπέρτο Φιρμίνο, είδε το φως και με γκολάρα χάρισε τη νίκη με 3-2.
Σάλκε - Πόρτο 1-1
Τα φαβορί του 4ου ομίλου κοντραρίστηκαν στην πρεμιέρα και το 1-1 άφησε παραπονεμένους τους Βασιλικούς Μπλε και τους Δράκους.
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.