Σε επιστολή προς τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη ο δήμαρχος  Αμπελοκήπων-Μενεμένης, αιτείται την Διοικητική παραλαβή για χρήση της νέας Κύριας οδού (οδός Σωκ. Καραντινού – Κάτω διάβασης οχημάτων) καθώς και την άμεση απόδοση αυτής στην κυκλοφορία σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, για να τεθεί τέλος στην συνεχιζόμενη χωρίς πλέον κανένα λόγο ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών, όπως λέει. Το έργο, το οποίο έχει αποπερατωθεί, δεν έχει αποδοθεί ακόμη στην κυκλοφορία για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σύμφωνα με το δήμο. "
"Η αντιφατική στάση και συμπεριφορά σας, με την μη άμεση απόδοση της ήδη αποπερατωμένης και ήδη αδειοδοτημένης από την Διεύθυνση Τροχαίας υπόγειας οδού, συνιστά τιμωρητική και εκδικητική ενέργεια προς το Δήμο μας και όλους τους κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής μας", αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του.
Μάλιστα την Τετάρτη θα δοθεί συνέντευξη τύπου του δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα Α΄ ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10, Μενεμένη).

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.