Ο Δήμος Δελφών συμμετείχε στην αποστολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ, το διάστημα 16-19 Οκτωβρίου 2018.
Σκοπός του ταξιδιού ήταν η συμμετοχή στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, Αγροδιατροφής και Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εμπορίου SHUK TZAFON στο Τελ Αβίβ για την εκπροσώπηση της περιοχής μας.
Για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες προωθήσαμε το τουριστικό και αγροδιατροφικό προϊόν του Δήμου Δελφών και προσφέραμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να δοκιμάσουν παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας, μαγειρεμένες από τον πολύ δημοφιλή chef  Άκη Πετρετζίκη.
Στις 17 Οκτωβρίου συμμετείχαμε στο workshop κατά το οποίο  πραγματοποιήσαμε δεκάλεπτη παρουσίαση του προορισμού μας σε είκοσι επτά τουριστικούς πράκτορες και tour operators, σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση που επιμελήθηκε η Ελληνική Πρεσβεία μας αλλά ιδιαιτέρως τα στελέχη του γραφείου ΕΟΤ στο Τελ Αβίβ, με επικεφαλής τον κ. Χάρη Καλπίδη.
Στη συνέχεια ακολούθησαν κατ’ιδίαν συναντήσεις με τους τουριστικούς πράκτορες στους οποίους διατέθηκε προωθητικό υλικό του Δήμου Δελφών σε ψηφιακή μορφή με βίντεο, κατάλογο επιχειρήσεων τουρισμού και φωτογραφικό υλικό, καθώς και σε έντυπη μορφή.
Τον Δήμο Δελφών εκπροσώπησε η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού  κ. Έλλη Κοτσάνου – Ρομβοτσάνου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δελφών κ. Κώστας Κουρελής, και η ξενοδόχος κ. Χρυσούλα Παπαλέξη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.