photo: Eurokinissi

Στην Ελλάδα η μεγαλύτερη μείωση μισθών πανευρωπαϊκά το 2017 υπογραμμιζουν ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου.


Αφορμή στάθηκαν τα στοιχεία της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) που αποκαλύπτουν ότι στην Ελλάδα σημειώθηκε η μεγαλύτερη μείωση μισθών στην Ευρώπη το 2017. Όπως αναφέρουν «ακόμη μια έκθεση, αυτήν τη φορά από την ILO, επιβεβαιώνει ότι τα πραγματικά θύματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι οι εργαζόμενοι στη χώρα μας», τονιζοντας ότι τα στοιχεία της έκθεσης της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) για το 2017 επιβεβαιώνουν την παταγώδη αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής. Οι Έλληνες εργαζόμενοι αποτελούν τα θύματα της ιδεοληπτικά εμμονικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Καταλήγοντας: "Σύμφωνα με την έκθεση του ILO οι μισθοί στην Ελλάδα το 2017 μειώθηκαν κατά 3,5%, ποσοστό που αποτελεί τη χειρότερη αρνητική επίδοση στην Ευρώπη. Η έκθεση διαψεύδει τα σαθρά κυβερνητικά επιχειρήματα περί βελτίωσης του κλίματος στην αγορά εργασίας. Η γενιά των φτωχών εργαζομένων και της μερικής απασχόλησης είναι δημιούργημα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ".

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.