Στην Εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του 1ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Πεντέλης παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, όπου και βραβεύθηκε από την Αρχηγό του Συστήματος.

Πριν την κοπή της Βασιλόπιτας, οι βαθμοφόροι και τα παιδιά του Συστήματος παρουσίασαν θεατρική μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Έλα απόψε», η οποία ήταν αφιερωμένη στο ρεμπέτικο τραγούδι.


Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για εμένα η βράβευσή μου από την Αρχηγό του 1ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Πεντέλης Ερατώ Ζέλιου. Συγχαρητήρια στους βαθμοφόρους  και τα παιδιά που παρουσίασαν την καταπληκτική σημερινή μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση.

Θερμά συγχαρητήρια στο 1ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Πεντέλης που μεταλαμπαδεύει στα παιδιά μας τα ιδεώδη και ιδανικά του εθελοντισμού, της κοινωνικής προσφοράς, της βοήθειας προς το συνάνθρωπο.  Η δράση των προσκόπων λειτουργεί θετικά για την αφύπνιση των συμπολιτών μας για το περιβάλλον του Πεντελικού, την φυσική αλλά και δασική μας κληρονομιά. Τους ευχαριστώ ειλικρινά για αυτή την εξαιρετική συνεργασία μας σε πολυποίκιλες δράσεις και εύχομαι Καλή Χρονιά στους βαθμοφόρους, στα μέλη του Συστήματος και τις οικογένειές τους».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.