«Τάσος Μαυρίδης: Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας τη Σταυρούλα Δασκαλά»

Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεται η Παναγιώτα- Σταυρούλα Δασκαλά, ο οποία θα είναι υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Λυκόβρυσης στις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζουμε τη Σταυρούλα Δασκαλά στη ομάδα μας. Είναι μια πολύ δραστήρια πολίτης της  Λυκόβρυσης με εθελοντική συμμετοχή σε πολλές δράσεις, η οποία επιπλέον είναι σήμερα Αντιπρόεδρος του του Συλλόγου Γονέων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας. Πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για τη νέα γενιά και τις οικογένειες της πόλης μας».

Η Παναγιώτα- Σταρούλα Δασκαλά γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει στη Λυκόβρυση. Είναι πτυχιούχος ΤΕΙ του τμήματος Τεχνικός Δομικών Έργων, ενώ επιπλέον έχει κάνει σπουδές στα παιδαγωγικά. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Φλώρο κι έχουν έναν γιο τεσσάρων ετών. Εκτελεί καθήκοντα Αντιπροέδρου του Συλλόγου Γονέων των Παιδικών σταθμών του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται εθελοντικά σε διάφορες δράσεις.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.