Αποτέλεσμα εικόνας για νδ
Τέλος στα σενάρια να προτείνει η Νέα Δημοκρατία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Ευάγγελο Βενιζέλο ή τον Κώστα Σημίτη το 2020 έβαλε η Μαρία Σπυράκη.
Η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, όταν ρωτήθηκε για ένα τέτοιο ενδεχόμενο απάντησε ότι «δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», κλείνοντας το θέμα.
Με αυτό τον τρόπο η Πειραιώς «καίει» άμεσα το παιχνίδι που επιχείρησε να στήσει από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας με στόχο τόσο την πρόκληση εσωκομματικού ζητήματος στη Νέα Δημοκρατία, όσο και την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για υπόγειες διαδρομές και συνεννοήσεις με το ΚΙΝΑΛ.
Ευτελισμός της διαδικασίας
Ευτελίζοντας την κοινοβουλευτική διαδικασία για την αναθεώρηση του Συντάγματος, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε από το βήμα της βουλής σε σενάρια υπόγειας συμφωνίας Μητσοτάκη - Φώφης Γεννηματά εναντίον του Προκόπη Παυλόπουλου, αλλά δεν ήταν, φυσικά, η αναφορά καθόλου τυχαία. «Φωτογραφίζοντας» τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Κώστα Σημίτη σαν τα πρόσωπα που σκέφτεται να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στόχευε στο να δημιουργήσει εσωκομματικό πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και να εμφανίσει το ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά ως «κρυφό συνομιλητή» της Νέας Δημοκρατίας, με απώτερο στόχο να «ψαρέψει» ψήφους στο αντιδεξιό-κεντροαριστερό ακροατήριο.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.