Αποτέλεσμα εικόνας για πιτινο

Παραμονή της κρίσιμης -για το μέλλον του στη διοργάνωση- αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ (1/2, 21:30), για την 21η αγωνιστική της Euroleague, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, επισήμανε ότι οι «πράσινοι» βελτιώνονται, αλλά στάθηκε στη... δύναμη της στατιστικής, βάσει της οποίας το «τριφύλλι» δεν θα καταφέρει να προκριθεί στα πλέι οφ. 
«Όπως είπα στους παίκτες, οι πιθανότητες πρόκρισης βασίζονται στη στατιστική. Το τι μπορούμε βασίζεται στο αν θα βελτιωθούμε. Βάσει στατιστικής δεν θα τα καταφέρουμε», είπε αρχικά ο Αμερικανός και συνέχισε: «Βελτιωνόμαστε, αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετό απέναντι σε μια Top-4 ομάδα. Βιαζόμαστε αυτή τη στιγμή να γίνουμε καλύτεροι, γρηγορότεροι, δυνατότεροι. Βλέπω βελτίωση κάθε μέρα στην προπόνηση, οι παίκτες δουλεύουν σκληρά. Πρέπει να ανέβουμε ψηλότερα. Η αίσθηση μου είναι ότι θα παίξουμε πολύ καλά την Παρασκευή».
Όσον αφορά στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές, ο Πιτίνο είπε: «Παίζουμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες και βελτιωνόμαστε συνεχώς. Έχω ζητήσει από τους παίκτες να μένουν παραπάνω  χρόνο στην προπόνηση για να βελτιώσουμε το σουτ μας και το έχουν κάνει, δουλεύουν πολύ καλά και βελτιωνόμαστε. Παίζουμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες της EuroLeague, πολύ ταλαντούχες, πολύ καλά προπονημένες. Βελτιωνόμαστε. Το αν είναι αρκετό, θα το μάθουμε αύριο. Ο πραγματικός χαρακτήρας φαίνεται από το πώς παίζουν οι ομάδες εκτός έδρας, όχι από τα εντός. Ελπίζω ότι θα το δείξουμε μετά από το παιχνίδι της Παρασκευής».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.