Αποτέλεσμα εικόνας για κασιματη βουλευτης

Απορίες, ερωτήματα και δυσφορία έχει προκαλέσει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ η στάση της βουλευτή της Β Πειραιώς Νίνας Κασιμάτη, που καταψήφισε τις περισσότερες από τις προτάσεις του κόμματός της για την Συνταγματική Αναθεώρηση.
Σύμφωνα με πληρφορίες η βουλευτής δεν υπερψήφισε 23 θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβανομένων των προτάσεων για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό, την θρησκευτική ουδετερότητα και το αναλογικό εκλογικό σύστημα.
Η βουλευτής συντάχθηκε με 13 μόνο προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή περίπου το ένα τρίτο.
Δεν είναι ακόμα γνωστό εάν στην ψηφοφορία έχουν διαφοροποιηθεί και άλλοι βουλευτές της Κουμουνδούρου και η καταψήφιση των προτάσεων του κυβερνώντος κόμματος για την αποσύνδεση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από τις πρόωρες εκλογές από πλευράς της Νίνα Κασιμάτη είναι μεμονωμένο επεισόδιο η θα ακολουθήσουν και άλλοι. Έως τώρα δεν υπάρχει πάντως για την ανταρσία της Νίνας Κασιμάτη δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από το Μέγαρο Μαξίμου.
Το ψηφοδέλτιο της Νίνας Κασιμάτη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα το ΕθνοςΤο ψηφοδέλτιο της Νίνας Κασιμάτη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα το Εθνος

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.