Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεται η Ρένα Λογαρά, ο οποία θα είναι υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Πεύκης στις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζουμε τη Ρένα Λογαρά στη ομάδα μας. Είναι μια πολύ δραστήρια πολίτης της Πεύκης με έντονη δραστηριότητα στο παρελθόν σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και στον Σύλλογο Γυναικών και  μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για τις εργαζόμενες γυναίκες και τις οικογένειες της πόλης μας».

Η Ρένα Λογαρά κατοικεί στην Πεύκη από το 1984 και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.  Είναι παντρεμένη από το 1994 με τον Νικόλαο Τσανταρμά και έχουν δύο παιδιά, τη Νεφέλη και την Κατερίνα. Είναι ενεργό μέλος σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων πάνω από 6 χρόνια, έχει διατελέσει Πρόεδρος  στον Σύλλογο του Γ’ Δημοτικού Πεύκης και Επίτιμος Πρόεδρος του. Είναι μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης- Πεύκης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.