Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεται ο Νικόλαος Παρμαξίζογλου, που θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης στις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζουμε τον Νίκο Παρμαξίζογλου στη ομάδα μας. Είναι ένας πολίτης της  Λυκόβρυσης με εξαιρετικές σπουδές, ο οποίος δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα με δικό του γραφείο στην πόλη μας. Πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για τις υποδομές και την τοπική ανάπτυξη».
Ο Νικόλαος Παρμαξίζογλου γεννήθηκε το 1977 με καταγωγή από τη Μικρά Ασία. Είναι παντρεμένος με την αρχιτέκτονα Νταίζη Δίτσα και κάτοικος Λυκόβρυσης. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Έργων του ΤΕΙ Σερρών και από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εξειδικευτεί στην «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων» στο Ε.Κ.Π.Α. και παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης, στη Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμική Τεχνολογία του Ε.Α.Π..

Τα τελευταία δέκα χρόνια διατηρεί Τεχνικό Γραφείο Μελετών και Κατασκευαστική Εταιρεία Οικοδομικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων, ύστερα από πολυετή συνεργασία με μελετητικά γραφεία ως μελετητής και Project Manager σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.