Δεν είχαμε γκολ απόψε στο «Ανφιλντ»

Το 0-0 στο «Ανφιλντ» ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μπάγερν Μονάχου, αφήνει τα πάντα... ανοιχτά για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.
Με υποδειγματική άμυνα και άψογο διάβασμα του παιχνιδιού της Λίβερπουλ, η Μπάγερν έφυγε αήττητη από το «Ανφιλντ» και με το 0-0 στον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League κάνει δικαιολογημένα όνειρα πρόκρισης στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.
Εάν εξαιρέσει κανείς ένα 15λεπτο στο πρώτο μέρος και περίπου πέντε λεπτά στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ δεν βρήκαν κενούς διαδρόμους για να απειλήσουν την εστία του Νόιερ. Είχαν τη μεγάλη ευκαιρία του Μανέ πριν το ημίωρο για να πάρουν το προβάδισμα, αλλά σε γενικές γραμμές εγκλωβίστηκαν από την εξαιρετική άμυνα των Βαυαρών.
Όπως και το 1981 έτσι και σήμερα η πρώτη επίσκεψη της Μπάγερν στην έδρα της Λίβερπουλ τελείωσε χωρίς τέρματα και πλέον, τα πάντα θα κριθούν στις 13 Μαρτίου στην «Αλιάνζ Αρένα» του Μονάχου. Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ διατήρησαν για 21ο ευρωπαϊκό ματς το αήττητο της έδρας τους, καθώς την τελευταία φορά που ηττήθηκαν ήταν τον Οκτώβριο του 2014 από την Ρεάλ Μαδρίτης. 
Ο Κίμιχ πήρε κίτρινη κάρτα και χάνει τη ρεβάνς.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (76΄ Μίλνερ), Φιρμίνο (76΄ Οριγκί), Μανέ, Σαλάχ, Χέντερσον, Ρόμπερτσον, Μάτιπ, Αλεξάντερ-Αρνολντ
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Νίκο Κόβατς): Νόιεερ, Σίλε, Χούμελς, Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάβι Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι, Χάμες Ροντρίγκες (87΄ Σάντσες), Γκνάμπρι (90΄+1 Ραφίνια), Αλάμπα, Κομάν (81΄ Ριμπερί), Κίμιχ

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.