Επίσκεψη στον Δήμο Αλίμου πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Ο κος Πατούλης συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, τους Αντιδημάρχους και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κο Πατούλη για όλα τα μικρά και μεγάλα έργα που εκτελούνται στον Δήμο, καθώς και εκείνα που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της επόμενης θητείας του.



Ο κος Κονδύλης παρέδωσε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη πλήρη κατάλογο με τα σχεδιαζόμενα έργα, ζητώντας την υποστήριξή του σε περίπτωση που οι πολίτες τον εκλέξουν Περιφερειάρχη Αττικής. Ο κος Πατούλης συνεχάρη με θερμά λόγια τον Δήμαρχο για το μέχρι σήμερα έργο του που αναβαθμίζει τον Δήμο και επεσήμανε ότι ως Περιφερειάρχης θα είναι αρωγός στην υλοποίηση κάθε έργου που θα επιλύει προβλήματα του Δήμου και θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής των Αλιμιωτών. Ο Δήμαρχος Αλίμου ανέλυσε στον κο Πατούλη το όραμά του για τον Άλιμο, η υλοποίηση του οποίου συνδέεται και με την ολοκλήρωση της επένδυσης στην Μαρίνα, αλλά και την προβολή και αξιοποίηση των ιστορικών μνημείων της αρχαιότητας που βρίσκονται στον Δήμο, έτσι ώστε να αποτελέσει ο Άλιμος τουριστικό προορισμό που θα τονώσει την οικονομία της τοπικής αγοράς.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν ακόμη θέματα συνεργασίας του Α’ και του Β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης με τον κ. Πατούλη να δεσμεύεται ότι θα είναι συμπαραστάτης κάθε Δημάρχου τόσο σε ζητήματα που άπτονται της Περιφέρειας, όσο και σε διεκδικήσεις που αφορούν την κεντρική κυβέρνηση. Στη συνέχεια ο κος Δήμαρχος ξενάγησε τον κ. Πατούλη στον χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Ευωνύμου που κατασκευάστηκε τον 5ο αιώνα π.χ. και είναι το μοναδικό στην Ελλάδα Αρχαίο Θέατρο που έχει ορθογώνια ορχήστρα.
Ο Δήμαρχος ζήτησε από τον κ. Πατούλη να συμπεριληφθεί στο μελλοντικό πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Αττικής και ο χώρος αυτός, με τον κ. Πατούλη να τονίζει ότι η Αττική έχει πολλούς χώρους ιστορικής σημασίας που πρέπει να αναδειχθούν και να αποτελέσουν πόλο έλξης των τουριστών, όπως και αυτοί του Αλίμου.
Η επίσκεψη του κου Πατούλη συνεχίστηκε στην Μαρίνα του Αλίμου και στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κο Πατούλη για όλο το επενδυτικό σχέδιο ανάπτυξης της Μαρίνας και τα οφέλη τα οποία θα προκύψουν για το Δήμο, με τον κο Πατούλη να δηλώνει ότι η Ελλάδα και η Αττική έχουν ανάγκη τέτοιων επενδύσεων, προκειμένου να μπούμε με ταχείς ρυθμούς στην αναγκαία πορεία ανάπτυξης και ανάταξης της χώρας αλλά και της Περιφέρειας Αττικής.
Η επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη ολοκληρώθηκε με συναντήσεις που είχε στην Αγορά της Πόλης με καταστηματάρχες και απλούς πολίτες, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους, όπως και από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.