Ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου, σας προσκαλούν, στην Έκθεση Ζωγραφικής, με τίτλο: «Λουλούδια», που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου.

Στην Έκθεση, το Τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων, του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», που απαριθμεί σαράντα (40) μέλη, παρουσιάζει την εικαστική του έρευνα με θέμα τα Λουλούδια, καθώς και επιλεγμένα Έργα, ποικίλων τεχνικών (Λαδομπογιά, Ακρυλικά, Ακουαρέλα, Σχέδιο, Μικτή Τεχνική, Τελάρο, Ξύλο κ.ά.).

Ως ανεξάρτητοι Καλλιτέχνες συμμετέχουν, τα μέλη του Συλλόγου Εικαστικών Μεσογαίας: Ανδρικοπούλου Όλγα,  Καλουτά Κωνσταντίνα, Παπανδρέου Βασιλική και Παπανικολάου – Κιούση Μάρω.

Παράλληλα, εκτίθεται σύγχρονο και αρχειακό υλικό από σημαντικά μνημεία και σημεία της περιοχής.

Τα Εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 και ώρα 7:30 το απόγευμα, ενώ από τις 6.30 έως τις 7:30 θα πραγματοποιηθεί Εκπαιδευτική Δραστηριότητα για τα παιδιά που συμμετέχουν στα  Τμήματα Ζωγραφικής του «Προγράμματος Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», στον χώρο της Έκθεσης.

Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Ωράριο Λειτουργίας:
Καθημερινές,  9 π.μ. – 1 μ.μ. & 5:30 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

Είσοδος Ελεύθερη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.