Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεται η Σταυρούλα Γκουντουλάκη, η οποία θα είναι υποψήφια για το Δημοτικό Συμβούλιο στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης στις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζουμε τη Σταυρούλα στη ομάδα μας, μια πολύ δραστήρια πολίτη της Λυκόβρυσης. Με την εμπειρία της από τους αθλητικούς χώρους, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο φιλικό, σύγχρονο και πρωταγωνιστή στον αθλητισμό Δήμο».

Η Σταυρούλα Γκουντουλάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Εργάζεται επί χρόνια σε διοικητικές θέσεις μεγάλων αθλητικών χώρων έχοντας την ευθύνη της ίδρυσης, οργάνωσης, στελέχωσης, εκπαίδευσης προσωπικού και εξυπηρέτησης πελατών. Διακεκριμένη αθλήτρια του επτάθλου, με πανελλήνιο ρεκόρ στο τρίαθλο νεανίδων. Είναι κάτοικος Λυκόβρυσης από το 1974 και μητέρα δύο αγοριών 25 και 22 χρόνων.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.