Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεται η Σοφία Γουναροπούλου- Μαστροδημήτρη, η οποία θα είναι υποψήφια για το Δημοτικό Συμβούλιο στη Δημοτική Ενότητα Πεύκης στις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζουμε τη Σοφία στη ομάδα μας, μια πολύ δραστήρια πολίτη της Πεύκης. Με την εμπειρία της από τη σημαντική της δραστηριότητα στον προσκοπισμό, στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και γενικότερα στην Κοινωνία των Πολιτών, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο φιλικό, σύγχρονο, καινοτόμο και αποτελεσματικό Δήμο».

Η Σοφία Γουναροπούλου–Μαστροδημήτρη είναι συνταξιούχος ιδιωτική υπάλληλος. Ζει 35 χρόνια στην Πεύκη. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Μαστροδημήτρη και μητέρα του Σπύρου, φοιτητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Διαθέτει πιστοποίηση του ΕΚΠΑ στην Εταιρική Διακυβέρνηση και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ενώ φοιτά στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών. Έχει διατελέσει μέλος Συλλόγων Γονέων/Κηδεμόνων καθώς και Πρόεδρος ΕΚΣ Αεροπροσκόπων Πεύκης. Σήμερα είναι Γραμματέας ΕΚΣ της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, αντιπρόσωπος της στην Γενική Συνέλευση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, Αντιπρόεδρος του “Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης” και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου “Οι Φίλοι της Θένιας”.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.