300 αθλητές συμμετείχαν στο XTERRA Greece 2019 που στήριξε ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Με τη συμμετοχή 300 αθλητών από όλο τον κόσμο, ολοκληρώθηκε, στις 20 και 21 Απριλίου στην πλαζ της Βουλιαγμένης, το φετινό XTERRAGreeceChampionship, η κορυφαία διοργάνωση Off Road τριάθλου, που στήριξε ως strategic partner ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές από 27 χώρες, μεταξύ των οποίων 30 επαγγελματίες, 110 αθλητές από το εξωτερικό και πολλοί Έλληνες τριαθλητές, ενώ πάνω από 1.000 θεατές παρακολουθήσαν την προσπάθεια των αθλητών στην κολύμβηση, την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο.

Στο πλαίσιο του διήμερου event, στα περίπτερα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αθλητές και κοινό είχαν την ευκαιρία, μέσα από βιωματικές δράσεις, να έρθουν σε επαφή με την τεχνολογία και έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Οι επισκέπτες συμμετείχαν σε μαθήματα yoga, pilates και yogilates, παρακολούθησαν σεμινάρια διατροφής, tech & fitness, αλλά και life coaching, ενώ δοκίμασαν προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας, όπως smartwatches, smartbands, action cameras, scooters & sports accessories.

Οι νικητές του 7ουXTERRAGreeceChampionship
Στους άνδρες, τις τρεις πρώτες θέσεις κατέκτησαν ο Γάλλος Άρθουρ Σεριέρ (νο1), που είχε τερματίσει τρίτος στο περσινό XTERRA Greece, ο επίσης Γάλλος αθλητής και περσινός νικητής της διοργάνωσης Άρθουρ Φορισιέ (νο2) και ο Βέλγος Γιάρι Λούξεμ (νο 3), που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον φετινό αγώνα. Πρώτος Έλληνας αθλητής αναδείχθηκε ο 15χρονος Παναγιώτης Μπιτάδος, ο οποίος ήταν και 2ος στην γενική κατάταξη των μη επαγγελματιών.

Στις γυναίκες, την πρώτη θέση κατέκτησε η Λέσλεϊ Πάτερσον από την Σκοτία, που μετρά ήδη τρεις παγκόσμιους τίτλους XTERRA, ενώ στις δύο επόμενες θέσεις βρέθηκαν η Τσέχα Χελένα Ερμπένοβα, και η πρωτοεμφανιζόμενη Βελγίδα Σαρλότ Ντελντέιλ. Πρώτη Ελληνίδα ήταν η Νάντια Συντζανάκη, η οποία έχει ήδη λάβει συμμετοχή και στους τελικούς του Μάουϊ. Σημαντική εμφάνιση έκανε και η 17χρονη Νίκη Σκλαβούνου που κέρδισε, επίσης, τη συμμετοχή της στην τελική φάση της Χαβάης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.