Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 στην Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά, η Παρουσίαση του νέου πανελλαδικού συνδρομητικού περιοδικού Τέχνης και Πολιτισμού Art & Art Magazine. Μία ξεχωριστή βραδιά, με σπουδαίες προσωπικότητες να δίνουν το «παρών» στο καλλιτεχνικό κάλεσμα του εκδότου και Μουσικού Νίκου Αμοργιανού. Το Art & Art Magazine, έρχεται να «ταξιδέψει» τόσο το φιλόμουσο κοινό και τους απανταχού καλλιτέχνες, δημιουργούς, μαέστρους χορωδιών και ορχηστρών, ωδειάρχες, όσο και τον ευρύτερο χώρο της Τέχνης, Θεάτρου, Εικαστικών και Χορού, παρουσιάζοντας και προβάλλοντας το έργο και την προσφορά τους.

  Την εκδήλωση άνοιξαν: Η Μουσική ομάδα «Ευτέρπη» με τον Αντώνη Κτενά και τον Κώστα Φράνκη, οι οποίοι έπαιξαν ξεχωριστές μελωδίες με Αρχαίους ελληνικούς αυλούς κατασκευασμένους από τους ίδιους.
  Εισηγητής της Παρουσίασης ήταν, ο Διευθυντής του Art & Art Magazine Dr. Ευστάθιος Αρβανίτης, Επίκ. Καθηγητής του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βουλγαρίας.


 Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους καταξιωμένες προσωπικότητες, για να ευχηθούν και να γίνουν συνοδοιπόροι στο νέο αυτό πολιτιστικό εγχείρημα του Νίκου Αμοργιανού, όπως:
  Ο εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχου και Μητροπολίτου Πειραιώς Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Δανιήλ Ψωίνος, ο Βουλευτής Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, η οικοδέσποινα της Δημοτικής Πινακοθήκης και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ειρήνη Νταϊφά, ο διεθνούς φήμης solist του κλαρίνου Βασίλης Σαλέας, Ο Μουσικοσυνθέτης και Στιχουργός Γιώργος Μουκίδης, ο Ιδιωτικός Ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο Αρχιμουσικός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργος Αραβίδης, ο Άρχων Μαϊστωρ της Μ.τ.Χ.Ε Γρηγόρης Νταραβάνογλου, Η Αντιπρόεδρος «ΣΤΕΓΗΣ» Ελληνικών Χορωδιών Κατερίνα Βασιλικού, η Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Χορωδιών Μαριλία Ηλία, οι τραγουδιστές Νάντια Καραγιάννη, Σαράντης Σαλέας και Γιάννης Πετρόπουλος και πλήθος κόσμου.  Χαιρετισμό επίσης απέστειλαν, η Τομεάρχης Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, οι οποίες εξήραν το έργο και την προσωπικότητα του Νίκου Αμοργιανού, ο Πρόεδρος του Ρ/Σ «Επικοινωνία» 94 FM Μανώλης Κουτσογιαννάκης, καθώς χαιρετισμό απέστειλε και ο Πρόεδρος της ‘Ενωσης Χορωδιών Ελλάδος Αντώνης Οικονόμου. Την εκδήλωση έκλεισε με υπέροχες μελωδίες, η βραβευθείσα παιδική χορωδία «Καλλιτεχνήματα» της Μαρίας Μιχαλοπούλου.

  Χορηγοί Επικοινωνίας: Εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», Εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ», Εφημερίδα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» και η Δημοτική Ραδιοφωνία Ν.Ηρακλείου «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.