Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
Ο Δημήτρης Ιακωβίδης, ο οποίος είναι μέλος της παράταξής μας θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς εκλογές.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:
«Ο Δημήτρης Ιακωβίδης είναι ένας ιδιαίτερα ενεργός πολίτης της Πεύκης. Με την εμπειρία του από τον ιδιωτικό τομέα και από τη συμμετοχή του στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για την οικοδόμηση ενός ακόμη πιο ενός σύγχρονου, ανθρώπινου και αποτελεσματικού Δήμου».
Ο Δημήτρης Ιακωβίδης είναι μικρασιατικής καταγωγής και ζει στην Πεύκη από το 1985. Είναι  παντρεμένος με την Άννα Τριφτανίδου και έχει δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, Business Logistics και Διαχείριση Επικινδύνων Προϊόντων. Διετέλεσε στέλεχος της γαλλικής  εταιρίας AIR LIQUIDE παραγωγής βιομηχανικών και ιατρικών αερίων, στην οποία εργάστηκε επί 39 χρόνια, από την ηλικία των 13 ετών, ενώ ήταν για 2 θητείες Πρόεδρος του Συμβουλίου Εργαζομένων της εταιρίας στην Ελλάδα και ιδρυτικό μέλος  του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εργαζομένων. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Η Άνω Πεύκη», ιδρυτικό μέλος της «Παρέας των 50 και βάλε βάλε» που έχει σημαντική κοινωνική δράση, ενώ συμμετέχει άλλους σε συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον Δήμο. Είναι μέλος της Πολιτικής Προστασίας και της Ομάδας Εθελοντών του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης  με συμμετοχή σε άλλες δραστηριότητες, ενώ είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕ.Α.Π..


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.