• (ΒΑ) Φιλόλογος, (ΜΑ) Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερη Ξένη Γλώσσα
  • Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού & Επικοινωνίας Κεντρικής Ένωσης Δήμων
  • Πρωταθλήτρια Κανόε Καγιακ & Προπονήτρια Ακαδημίας Κανόε Καγιάκ Ολυμπιακού
  • Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά

Στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Μώραλη, «Πειραιάς Νικητής», για την αγαπημένη μας πόλη, τον Πειραιά.
Πιστεύω στη σημασία και στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης για την καθημερινότητα του κάθε συμπολίτη μου και εμπιστεύομαι το ήθος, την εργατικότητα και τη διάθεση συνεργασίας του Γιάννη Μώραλη.
Πιστεύω στην ανανέωση και στη συμμετοχή των νέων στην πολιτική με στόχο την ενίσχυση  των πολιτικών για μία καλύτερη ποιότητα ζωής, με σεβασμό στο περιβάλλον, στην ιστορία και τον Πολιτισμό του Πειραιά μας.

Ένα επιπλέον κίνητρο, αλλά και φωτεινό παράδειγμα αποτέλεσε η πολυετής και επιτυχημένη πορεία του θείου μου, Τάκη Πιπιτσούλη, ως Αντιδημάρχου Πειραιά, μία έμπρακτη απόδειξη ότι όποιος αγαπάει την πόλη του και σέβεται τους συμπολίτες του μπορεί να παράξει ορατό και μετρήσιμο έργο .
Προσωπικά, έχω μάθει να αγωνίζομαι τόσο αθλητικά, στο χώρο του υγρού στίβου ως πρωταθλήτρια σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο και ως προπονήτρια Κανόε Καγιάκ, όσο και Αυτοδιοικητικά από την ενεργή συμμετοχή μου και τη θέση μου στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.
Πάντοτε είχα ένα και μόνο στόχο: το υψηλότερο σκαλί του βάθρου, για αυτό και πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω στην προσπάθεια , να γίνει ο Πειραιάς πόλη- πρότυπο για τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό και την Παιδεία.
Για το μεγάλο λιμάνι των πολιτών, την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης,  τη διατήρηση κοινωνικής συνοχής.
Για τον Πειραιά που ονειρευόμαστε.

Ανοίγουμε πανιά, κάνουμε τον «Πειραιά Νικητή» !

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.