Ο serial killer Κύπρου με μαύρα γυαλιά

Νέα, ανατριχιαστικά στοιχεία προκύπτουν από την δράση του αμετανόητου και κυνικού serial killer της Κύπρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης Κύπρου οι νέες νεκροτομές που διενεργήθηκαν χθες και σήμερα από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδη, ο οποίος μετέχει στο κλιμάκιο της Scotland Yard που βρίσκεται στη Κύπρο, κατέδειξαν πως τα δύο θύματα του ίλαρχου Νίκου Μεταξά δολοφονήθηκαν με στραγγαλισμό.

Το πιο μακάβριο είναι ότι ο δράστης δεν χρησιμοποίησε τις παλάμες και τα δάχτυλα, αλλά το εσωτερικό μέρος του αγκώνα σφίγγοντας τον λαιμό τους.».

Για τις άλλες δύο, την Arian Palanas Lozano από τις Φιλιπίνες και την Kahda Anu σπό το Νεπάλ δεν διαπιστώθηκε η αιτία του θανάτου τους.

Για τη γυναίκα που βρέθηκε στη βαλίτσα, επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση ότι πρόκειται για τη 36χρονη Livia – Florentina Bunea από τη Ρουμανία. Όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές, τα στοιχεία του σωματότυπου της οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για τη Livia.

Εντοπίστηκε δεύτερο αντικείμενο στην Κόκκινη Λίμνη της φρίκης
Εν τω μεταξύ, δεύτερο αντικείμενο εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό Κύπρου, εκεί όπου ο serial killer ομολόγησε ότι πέταξε τρία από τα θύματα των φρικτών εγκλημάτων του.

Το αντικείμενο που εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης, «φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι είναι τσιμεντομπλόκ», σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Κύπρου.

Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το αντικείμενο έχει σηματοδοτηθεί και την Πέμπτη θα γίνει προσπάθεια για την ανάσυρσή του

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.