Με την πρέπουσα λαμπρότητα εορτάστηκε και εφέτος η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στις δύο Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Στον εορτασμό παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που παρακολούθησαν τις μαθητικές παρελάσεις, αλλά και την παρέλαση Σωματείων και Συλλόγων.


Μετά την ολοκλήρωση των παρελάσεων, ο κ. Μαυρίδης έστειλε το δικό του μήνυμα για την εθνική επέτειο: «Το Έπος του 1940 είναι γραμμένο με αίμα στις χρυσές σελίδες της Ελληνικής και Παγκόσμιας Ιστορίας. Ένα Έθνος που τιμά τους αθάνατους Ήρωες του με μια Ελληνική Σημαία να κυματίζει με υπερηφάνεια, από άκρο σε άκρο, από θάλασσα και ξηρά και να θυμίζει ότι η Ιστορία δεν ξεχνιέται, δεν παραγράφεται, δεν παραποιείται. Έχουμε χρέος να τιμούμε τους ήρωες μας να τιμούμε την ιστορία μας. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και χρέους προς την Ελλάδα μας, την πατρίδα μας, τη νέα γενιά, με ελπίδα και με αισιοδοξία να ατενίζουμε το μέλλον, χωρίς να ξεχνούμε το ένδοξο παρελθόν μας!» 


Και συνέχισε με ευχαριστίες: «Ευχαριστούμε θερμά την εκκλησία μας, τα σχολεία μας, τους φορείς και τους συλλόγους για τη συμμετοχή και την εξαιρετική παρουσία, καθώς και το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου και το Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης για την εύρυθμη πραγματοποίηση των παρελάσεων. Χρόνια Πολλά σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα!»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.