Οι μέρες μετρούν πλέον αντίστροφα. Ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια αθλητικά γεγονότα της χώρας θα λάβει χώρα αυτό το Σάββατο. Ο λόγος για τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – Dole με μεγάλο χορηγό την bwin, ο οποίος ξεκινά από το λιμάνι της πόλης στις 18:00, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.
Δρομείς από κάθε ήπειρο, ακόμα και από μακρινές χώρες όπως η Αμερικανική Σαμόα, η Κορέα, το Εκουαδόρ και οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, θα λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο αγώνα, αναδεικνύοντας τον παγκόσμιο χαρακτήρα της εκδήλωσης.
Πέρα από τον διεθνή χαρακτήρα της εκδήλωσης και τους 5 λόγους που αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο υπάρχει μια σειρά ενεργειών από την bwin, οι οποίες καθιστούν και τη φετινή διοργάνωση άχαστη.
Συγκεκριμένα:
1. Η bwin θα έχει δύο αίθρια, το ένα θα ντύνει το χώρο των VIP και το άλλο θα ντύνει το χώρο των απονομών.
2. Τα αίθρια θα προσφέρουν εντυπωσιακό light show.
3. Το bwin running team θα είναι εκεί με την coach του Κατερίνα Δαλάκα.
4. Στην ομάδα θα βρίσκονται δύο μέλη της ομάδας των bwinners: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών, η παγκόσμια πρωταθλήτρια της Ξιφασκίας, Θεοδώρα Γκουντούρα και ο πρωταθλητής της σφαιροβολίας Οδυσσέας Μουζενίδης.
5. Τα Βatala Salonica, η εντυπωσιακή ομάδα κρουστών, θα "παίξουν" και θα διασκεδάσουν τους δρομείς με τους ιδιαίτερους ήχους τους με στόχο να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα γιορτής σε όλη την πόλη!  
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης - Dole, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, με τη δύση του ήλιου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:00) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:00), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.
O 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - Dole διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί  υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση και εγγραφές στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.
Τρέχουμε… Δεν κοιμόμαστε!