Αποτέλεσμα εικόνας για παιδικος σταθμος 
 Θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να μιλάμε για amber alert, για εξαφανισμένο παιδί, ή για κηδεία. Να χάσω το παιδί μου», είπε ο πατέρας της μικρής στο Star, αναφερόμενος στο πόσο άσχημη τροπή θα μπορούσε να πάρει αυτή η υπόθεση. Ο πατέρας περιέγραψε ότι το πρωί της περασμένης Παρασκευής άφησε την τρίχρονη κόρη του στον παιδικό σταθμό. Εκπληκτος ενημερώθηκε αργότερα ότι το κοριτσάκι είχε καταφέρει να ξεφύγει από την προσοχή των υπευθύνων και να βγει στον δρόμο. Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα, σε άλλο παιδικό σταθμό, είχαν ξεχάσει ένα τρίχρονο αγόρι στο σχολικό λεωφορείο για τουλάχιστον τρεις ώρες.
Πώς βγήκε η 3χρονη από τον παιδικό σταθμό

«Από τα λεγόμενα του παιδικού σταθμού, η μία εκδοχή είναι ότι επειδή είχαν μία θεατρική παράσταση, είχαν αφήσει ανοιχτές τις πόρτες για να μεταφερθούν τα σκηνικά και η Ηλέκτρα χώθηκε μέσα σε ένα σκηνικό. Κατά λάθος ο άνθρωπος που μετέφερε τα σκηνικά την έβγαλε έξω», είπε ο πατέρας του κοριτσιού στο Star. Σύμφωνα με την καταγγελία του, το παιδί φέρεται να διέσχισε περίπου 200 μ. και να φτάσει σε δρόμο, από τον οποίο ευτυχώς δεν περνούσαν αυτοκίνητα εκείνη τη στιγμή.

Τελικά, το κοριτσάκι το εντόπισε μια κάτοικος της περιοχής, που είδε την 3χρονη να βγαίνει από τον παιδικό σταθμό. «Κατέβηκε κάτω, την πήρε και την ξαναπήγε στον παιδικό σταθμό». Εξαιτίας της καταγγελίας, ο δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, δήλωσε ότι διέταξε να γίνει ΕΔΕ. «Αν υπάρχουν ευθύνες, να είστε σίγουροι ότι θα αποδοθούν», δήλωσε.

Από την πλευρά του, ο πατέρας καταγγέλλει κενά ασφαλείας στον παιδικό σταθμό. «Εχω υποβάλει μήνυση για να προφυλάξω άλλα παιδιά και γονείς από τυχόν τέτοια περιστατικά», δήλωσε.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.