Ο Δήμος Διονύσου και ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης επιθυμούν να ευχαριστήσουν δημόσια τους Χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019 προσέφεραν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης προς το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου, τα οποία διανεμήθηκαν σε εκατοντάδες συμπολίτες μας με οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Ο κος Καλαφατέλης δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους εκείνους τους  επιχειρηματίες αλλά και ιδιώτες, που προσέφεραν από το πλεόνασμα ή ακόμη και από το υστέρημά τους κάποιες φορές, προκειμένου να στηριχθούν οι οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας. Είμαστε περήφανοι που ο θεσμός του “Κοινωνικού Παντοπωλείου” που δημιουργήσαμε πριν από αρκετά χρόνια, εξακολουθεί και βρίσκει αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες και επιχειρήσεις από τον τόπο μας και όχι μόνο. Η ανταπόκρισή και η αγάπη τους για το συνάνθρωπο είναι συγκινητική. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πετύχουμε ακόμη περισσότερα».

 
Ακολουθούν τα ονόματα των Χορηγών, σημειώνοντας παράλληλα ότι ανάμεσα σε αυτούς που συνδράμουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο συμπεριλαμβάνονται και ιδιώτες οι οποίοι επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους:  

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.