Στα 7α βραβεία Αυτοδιοίκησης που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Δημάρχων Αττικής (ΕΝ.Δ.Α.) και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) στο Μουσείο της Ακρόπολης, βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της Π.Ε.Δ.Α. Τάσος Μαυρίδης.
Οι δύο φορείς τίμησαν Πρόσωπα και Φορείς, με σημαντική προσφορά στο Κοινωνικό Σύνολο. Ο κ Μαυρίδης κλήθηκε να παραδώσει βραβείο στην «Κιβωτό του Κόσμου, ενώ τιμήθηκε επίσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και για την κοινωνική τους προσφορά, ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Κομνηνός – Χλέπας για τη στήριξή του στον Θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και Δήμαρχοι και Πρόεδροι Κοινοτήτων με 20ετή θητεία και προσφορά στα κοινά.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο πρώην Υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, οι βουλευτίνες  Ευαγγελία Λιακούλη και Ζωή Ράπτη, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι Γενικοί Γραμματείς Μιχάλης Σταυριανουδάκης και Μανώλης Γραφάκος και πλήθος Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στις Ενώσεις για τις βραβεύσεις, ενώ εξέφρασε και τη βούλησή του για ευρεία διαβούλευση μαζί τους αλλά και με τα πολιτικά κόμματα για τις θεσμικές πρωτοβουλίες για την Αυτοδιοίκηση που προτίθεται να αναλάβει η Κυβέρνηση. Στις σύντομες τοποθετήσεις τους ο Πρόεδρος της ΕΝ.Δ.Α. και πρώην Δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας και ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. και Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος τόνισαν τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.