Γεύμα Αγάπης προς δεκάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, παρέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής 20/12 ο εφημέριος του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία Ροδόπολης π.Ιωάννης, με τη στήριξη των εθελοντών αλλά και του Δήμου Διονύσου.

Ο κος Καλαφατέλης εξήρε το έργο του π.Ιωάννη, ο οποίος έχει εξασφαλίσει καθημερινά την παροχή γευμάτων προς 270 περίπου συμπολίτες μας με μειωμένη οικονομική δυνατότητα, ενώ συνεχάρη τους εθελοντές και χορηγούς που όλο το χρόνο στηρίζουν έμπρακτα το κοινωνικό έργο του εφημερίου.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με εθελοντές όσο και με συμπολίτες μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά ή άλλα προβλήματα, δηλώνοντας σχετικά:

«Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον π.Ιωάννη όσο και προς όλους τους εθελοντές και απλούς πολίτες, οι οποίοι στηρίζουν το κοινωνικό έργο που επιτελείται στην περιοχή μας, μέσω του Δήμου Διονύσου, της Εκκλησίας, συλλόγων και φορέων της περιοχής. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια, για να μην στερείται κανείς συμπολίτης μας των βασικών αγαθών, όχι μόνο αυτές τις άγιες μέρες των εορτών αλλά και καθημερινά».  

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.