Νέες καταγγελίες για Διοικητή νοσοκομείου που διόρισε ο Κικίλιας

Καθώς ξεθυμαίνει ο σάλος με τον 80χρονο από την Καρδίτσα, τον οποίο τοποθέτησε η κυβέρνηση ως Διοικητή νοσοκομείου -και αναγκάστηκε πάραυτα να τον «παραιτήσει» μετά από τις αντιδράσεις του κόσμου- βγαίνουν στην επιφάνεια κι άλλοι διορισμοί σε νοσοκομεία, οι οποίοι μοιάζουν να έχουν «μελανά» σημεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 80χρονος Κ. Πατέρας, δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, του είχε τάξει πως θα τον κάνει διοικητή σε νοσοκομείο με αντάλλαγμα εκείνος να φύγει από τους ΑΝΕΛ και να προσχωρήσει στη ΝΔ, «φέρνοντας» έτσι ψήφους στον κ. Μητσοτάκη.

Τώρα, νέες καταγγελίες βγαίνουν στο φως, οι οποίες αφορούν στο δημόσιο νοσοκομείο της Νίκαιας. Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, ύστερα από πρόταση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, τοποθετήθηκε ως Αναπληρωτής Διοικητής ο κ. Αναστάσιος Μύτογλου.
Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου της Νίκαιας, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, καταγγέλλουν πως ο Αναστάσιος Μύτογλου δεν διαθέτει τα ανάλογα προσόντα και έτσι δεν είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις που έχει ένας αναπληρωτής διοικητής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας.
Ο κ. Μύτογλου σπούδασε φυσικοθεραπεία στο ΤΕΙ Λαμίας και δεν υπάρχει καμία αναφορά που να δείχνει πως έχει ασκήσει κάποιο επάγγελμα που να δικαιολογεί μια τέτοια καριέρα σε νοσοκομείο. Ο κ. Μύτογλου λοιπόν, σύμφωνα με τις καταγγελίες της ΠΟΔΕΗΝ φέρεται να είναι ανασφάλιστος, με λίγα λόγια ανεπάγγελτος. Κάποια περίοδο της ζωής του εργάστηκε ως οδηγός ταξί, προσθέτουν οι επικριτές του.
Κάποια στιγμή ο κ. Μύτογλου βρέθηκε στο Αμπερντίν της Σκωτίας, εκεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zougla.gr ασχολήθηκε μαζί με τον αδερφό του με μία οδοντιατρική κλινική. Στην κλινική εργάζονταν Έλληνες οδοντίατροι που ήταν μετανάστες στη Σκωτία.
Παρόλο που σύμφωνα με στοιχεία που έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο στην εν λόγω ιατρική μονάδα της Σκωτίας φαίνεται να εργάζονται πέντε Έλληνες ιατροί και άλλοι 16 υπάλληλοι, μιλάμε δηλαδή για μία μικρή επιχείρηση στο τομέα της Υγείας, διάφοροι δημοσιογράφοι διαφήμιζαν τον Μύτογλου και μιλούσαν για ένα άκρως επιτυχημένο εγχείρημα και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κλινικές στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Πρόσφατα ο Αναστάσιος Μύτογλου αποφάσισε να γίνει Βουλευτής, οπότε και κατέβηκε στην Β’Πειραιώς με τη Νέα Δημοκρατία, όμως δεν εκλέχθηκε. Αφού απέτυχε να εκλεγεί η το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη αποφάσισε να τον τοποθετήσει ως Αναπληρωτή Διοικητή στο νοσοκομείο της Νίκαιας.
πηγή:newsique.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.