Με ευθύνη, δυστυχώς, των τεσσάρων παρατάξεων της μειοψηφίας («Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες», «Εύπολις», «Μαζί για τον Διόνυσο» και «Λαϊκή Συσπείρωση») δεν υπήρξε σήμερα απαρτία στο Δημοτικό Συμβούλιο, με αποτέλεσμα να μη συζητηθούν τα κρίσιμα ζητήματα του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Διονύσου για το 2020.

Με διάφορα προσχήματα, υπεκφυγές και δικαιολογίες ορισμένοι επιλέγουν τη στείρα μικροπολιτική, τη στιγμή μάλιστα που η διοίκηση έγκαιρα, εδώ και πολλές ημέρες, έχει στείλει στις παρατάξεις για μελέτη τα σχέδια τόσο του Προϋπολογισμού όσο και του Τεχνικού Προγράμματος.

Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάθε καθυστέρηση στην έγκριση του Προϋπολογισμού αλλά και του Τεχνικού Προγράμματος, εγκυμονεί κινδύνους για την ομαλή λειτουργία του Δήμου, των Σχολείων, και κατ’ επέκταση για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη.

Καλούμε τις παρατάξεις αλλά και κάθε δημοτικό σύμβουλο ξεχωριστά, να επανεξετάσουν τη στάση τους στο μέλλον, αφήνοντας στην άκρη μεθοδεύσεις και τακτικισμούς, που μόνο κακό κάνουν στο κοινό συμφέρον του τόπου μας.

Οι δημότες του Δήμου Διονύσου, ανεξάρτητα από τις επιλογές που έκαναν στην κάλπη, θέλουν Δημοτικά Συμβούλια Ανοιχτά, με συναινέσεις όπου αυτό είναι εφικτό και εποικοδομητικό διάλογο. 

Την υπεύθυνη στάση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης της μειοψηφίας «Η Πόλη μας, το Σπίτι μας», οι οποίοι προσήλθαν στο σύνολό τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της διοικούσας παράταξης «Δύναμη Ευθύνης», ελπίζουμε ότι θα  μιμηθούν και οι υπόλοιπες παρατάξεις.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.