Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για την υποστήριξη ατόμων και οικογενειών που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας, διέθεσε και εφέτος πριν τις Γιορτές δωροεπιταγές για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας.
Πιο συγκεκριμένα δόθηκαν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 11.000  ευρώ σε 192 οικογένειες που πληρούσαν τα εισοδηματικά κριτήρια που είχαν τεθεί για αγορές βασικών ειδών διαβίωσης από σούπερ μάρκετ. Επιπλέον, δόθηκαν 20 δωροεπιταγές από τον Σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης- Πεύκης σε οικογένειες που υπέδειξε το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας για αγορές από κατάστημα κρεάτων.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης: «Και εφέτος προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη υποστήριξης αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη δυνατότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και του εθελοντές της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας για το έργο που επιτελούν, καθώς και τον Σύλλογο Γυναικών που συμμετείχε με 20 επιπλέον δωροεπιταγές. Η ευχή μου είναι κάθε χρόνο να είναι όλο και λιγότεροι οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στήριξης».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.