Τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου Νίκο Σιαδήμα, Μένιο Κορομηλά, Γιάννη Φυτόπουλο και Νίκο Παπουτσή υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης και συνομίλησαν, μεταξύ άλλων, για τις δυνατότητες ανάπτυξης νέων επιχειρήσεων, τις προοπτικές για τη δημιουργία νέων καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, το άνοιγμα στην ψηφιακή εποχή και τις ευκαιρίες που δίνονται σε επιχειρήσεις.
Βασικός στόχος του Υπουργείου, όπως ανέφερε ο Υφυπουργός είναι να καταφέρουμε με νέες διαδικασίες απαλλαγμένοι από τη γραφειοκρατία, και δίνοντας έμφαση στην νέα ψηφιακή πραγματικότητα να διευκολύνουμε τους νέους επιχειρηματίες και επενδυτές να δημιουργήσουν τις προοπτικές για την ανάπτυξη της οικονομίας. Η ΟΝΝΕΔ, σε συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου, ετοιμάζει δέσμη προτάσεων για την ενίσχυση της ιδωτικής οικονομίας.
Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Οι νέοι επαγγελματίες αποτελούν την κινητήριο δύναμη για την ελληνική οικονομία με το τέλος της ύφεσης. Χρειαζόμαστε τα καλά εκπαιδευμένα μυαλά που έχει η χώρα στο δυναμικό της, αλλά το βασικό όπλο στη φαρέτρα μας για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας πρέπει να είναι η απλοποίηση των διαδικασιών που αποτελούσαν μέχρι τώρα τροχοπέδη για το επιχειρείν».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.