Σε εκδηλώσεις συμμετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔΑ Τάσος Μαυρίδης την Κυριακή 23/2. Αρχικά βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής Βραβείων Παιδικού Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού και των εκδόσεων «ΝΑΜΑ». Την εκδήλωση πλαισίωσαν καλλιτεχνικά η χορωδία και η ορχήστρα του καλλιτεχνικού μουσικού συλλόγου «Ο ποιμενικός Αυλός» καθώς και ο θεατρικός όμιλος του Λυκείου των εκπαιδευτηρίων «Η Ελληνική Παιδεία», που παρουσίασε το έργο «Αγνάντεμα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. 

Στη συνέχεια o Δήμαρχος βρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Μεταμόρφωσης,  που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου. Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, η Αντιπεριφερειάρχης του Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α και Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος κ.α. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε συναυλία-αφιέρωμα στα τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να βρεθώ σε δύο πολύ όμορφες εκδηλώσεις. Την εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως μας για το παιδικό ορθόδοξο χριστιανικό βιβλίο, που φιλοξενήσαμε στο Δημοτικό μας Θέατρο και στην κοπή πίτας του γειτονικού Δήμου Μεταμόρφωσης, με τον οποίον διατηρούμε στενή συνεργασία σε πολλά επίπεδα. Θα συνεχίσουμε και αυτή τη χρονιά την στενή και εποικοδομητική συνεργασία με την εκκλησία μας, καθώς και με τους όμορους Δήμους, γιατί αυτοδιοίκηση σημαίνει συνεργασία και αλληλεγγύη».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.