Στη  συνάντηση της Προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη με αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10/3/2020 στα γραφεία της Ένωσης βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γραμματέας της ΠΕΔΑ Τάσος Μαυρίδης.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και η Πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπουλου- Δασκαλάκη συνυπέγραψαν  Κείμενο Συναντίληψης και Συνεργασίας. Όπως τόνισαν: «το μεταξύ μας σύμφωνο είναι η φροντίδα μας για τη χώρα μας, τους ανθρώπους μας, για το αύριο», ενώ η κα Αγγελοπούλου ανέφερε ότι το πρόγραμμα των επισκέψεων της επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 2021 στις διάφορες πόλεις, θα ξαναρχίσει μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Όπως αναφέρθηκε κατά την υπογραφή του κειμένου τα 200 χρόνια της σύγχρονης Ελλάδας σημαίνουν ταυτόχρονα 200 χρόνια Αυτοδιοίκησης. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ συμμετέχει στην Επιτροπή Ελλάδα 2021, καθώς είναι μια ευκαιρία για όλους μας τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, αξιοποιώντας την εμπειρία μας και τη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών να συμμετέχουμε εποικοδομητικά στο έργο της Επιτροπής με το βλέμμα στο μέλλον».
Στην συνάντηση και στην τελετή υπογραφής παραβρέθηκαν τα μέλη της Ολομέλειας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Κωστής Μαραβέγιας και Δέσποινα Μουζάκη, τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου Κώστας Κοντογιάννης, Γιώργος Μυλωνάκης και Θεόδωρος Παπαπετρόπουλος και ο γενικός διευθυντής της επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 2021, Θανάσης Καταρτζής. Από την πλευρά της ΚΕΔΕ παραβρέθηκαν ακόμη ο Α’ Αντιπρόεδρος Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Γενικός Διευθυντής Γ. Καραγιάννης, τα μέλη του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου, Δ. Τσιαντής, Γ. Λυμπέρης, Η. Αποστολόπουλος και Ν. Χιωτάκης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Γαλατσίου, Γ. Μαρκόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.