Το χαμόγελο στο πρόσωπο του πάλαι ποτέ «μάγου» του ποδοσφαίρου έχει σβήσει καθώς βρίσκεται πλέον πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος βλέπει τις ελπίδες του για να τελειώσει άμεσα η περιπέτειά του να σβήνουν.

Χθες, μια γυναίκα δικαστής στην Παραγουάη διέταξε την προσωρινή του κράτηση για την υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων με τα οποία πιάστηκε εκείνος και ο αδερφός του. Τώρα, ο Εισαγγελέας Οσμάρ Λεγκάλ που έχει αναλάβει πλέον την υπόθεση, αποκάλυψε ότι ο άλλοτε σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και ο αδελφός του δεν κρατούνται μόνο για τα πλαστά διαβατήρια.
«Ο νόμος πρέπει να είναι ίδιος για όλους, είτε είναι ο Ροναλντίνιο, είτε οποιοσδήποτε άλλος πολίτης» ξεκαθάρισε και εξήγησε ότι υπάρχουν υποψίες πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2002 με τη Βραζιλία και ο αδελφός του έχουν υποπέσει και σε άλλα αδικήματα, εκτός από την είσοδο στην Παραγουάη με πλαστά διαβατήρια. Αυτός ήταν και ο λόγος που διατάχθηκε χθες η προσωρινή του κράτηση καθώς υπήρχαν υποψίες ότι θα επιχειρήσει να αποχωρήσει από την Παραγουάη.

Οι τοπικές Αρχές έκριναν ότι πρέπει να μείνουν στη φυλακή μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα γύρω από την υπόθεσή τους. Μάλιστα, υπάρχει περίπτωση ο εφιάλτης του Ροναλντίνιο πίσω από τα κάγκελα να κρατήσει ως και έξι μήνες.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.