Αποτέλεσμα εικόνας για ροναλντο
Σε μία πολύ σπουδαία κίνηση, που επιβεβαιώνει τις πολύ έντονες κοινωνικές του ευαισθησίες, προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς όπως γνωστοποίησε μέσω οργανισμών που συνεργάζεται, προτίθεται να μετατρέψει τα ξενοδοχεία που του ανήκουν στην Πορτογαλία, σε νοσοκομεία προκειμένου να βοηθήσει στην καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.


Το ίδιο σκοπεύει να πράξει και με άλλες ξενοδοχειακές μονάδες εκτός Πορτογαλίας, που είτε βρίσκονται στην ιδιοκτησία του, είτε είναι βασικός μέτοχος, τα οποία επίσης θα μετατραπούν σε νοσοκομεία που θα παρέχουν δωρεάν περίθαλψη στους νοσούντες από τον ιό.

Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους θα είναι εκείνος που θα πληρώνει αποκλειστικά το ιατρικό και υπαλληλικό προσωπικό, θέλοντας να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους του μπορεί.
Πριν από δύο μέρες, ο Ρονάλντο, που παραμένει σε καραντίνα στη Μαδέιρα και δεν επέστρεψε στο Τορίνο, όταν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο συμπαίκτης του στη Γιουβέντους Ντανιέλε Ρουγκάνι, έστειλε μήνυμα προς όλον τον κόσμο για την καταπολέμηση του ιού, αναφέροντας πως «...όλοι μας πρέπει να ακούμε και να πειθαρχούμε σε αυτά που μας λένε οι αρχές. Η προστασία της ζωής και της υγείας όλων, είναι πάνω από κάθε άλλο πράγμα στον κόσμο».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.