Αποτέλεσμα εικόνας για πλει οφ ποδοσφαιρο
Επί του παρόντος, το πιθανότερο σενάριο είναι να μεταφερθεί το EURO για το καλοκαίρι του 2021, ενώ η Telegraph ανέφερε ότι ίσως γίνει και τον Δεκέμβριο. Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί, η Super League θα βάλει μπροστά το δικό της πλάνο για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Μετά την Τρίτη θα συγκληθεί έκτακτο Δ.Σ. στο οποίο οι ομάδες θα επανεξετάσουν την κατάσταση, με την προϋπόθεση ότι ο κορωνοϊός θα δώσει τη δυνατότητα για άμεση επιστροφή στη δράση.
Όπως αναφέρει η “Live Sport”, η πιο ρεαλιστική σκέψη που εξετάζεται αυτή την ώρα από την ηγεσία της Super League είναι πως δεν θα παιχτεί ποδόσφαιρο ούτε τον Απρίλιο, οπότε το σχέδιο μπορεί να υλοποιείται από τα μέσα Μαΐου. Ο Μηνάς Λυσάνδρου πιστεύει πως αυτό αν αυτό καταστεί εφικτό, τότε μέσα σε χρονικό διάστημα λίγο μεγαλύτερο του ενός μήνα, ήτοι ως τις 20 Ιουνίου, θα μπορέσουν να διεξαχθούν τα πλέι οφ (με κάποιες εμβόλιμες) για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής και η σειρά των ομάδων που θα παίξουν στην Ευρώπη. Αντιστοίχως θα γίνουν και τα πλέι οφ. Προφανώς βέβαια όλα θα πάνε πίσω και στην επόμενη σεζόν, καθώς το πρωτάθλημα του 2020-21 θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.