Μικροπολιτικά παιχνίδια φαίνεται να "παίζει" ο πρόεδρος του ΝΑΤ κ Κομματάς.
Λόγω σύγχυσης της πανδημίας έχει επιδοθεί σε Προγκρόμ διώξεων υπαλλήλων στο ΝΑΤ  επειδή  πρόσκεινται στη ΝΔ αλλά και υπαλλήλων που δεν είναι αρεστοί στον Πρόεδρο του ΝΑΤ, λαμβάνει χώρα στον πολύπαθο οργανισμό του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου.
Τον εν λόγω Πρόεδρο κ. Κομματά  είχε τοποθετήσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τον κράτησε η ΝΔ στη θέση του για να ολοκληρώσει προφανώς  το έργο του.
Αντί λοιπόν οι  υπουργοί Εργασίας και Εμπορικής Ναυτιλίας- στην ευθύνη των οποίων υπάγεται το ΝΑΤ- να αλλάξουν τον Πρόεδρο άφησαν τον κ. Κομματά και την παρέα του μέσα στο ΝΑΤ να μεταθέτουν υπαλλήλους οι οποίοι κατά σύμπτωση ανήκουν στη ΝΔ σε υποδεέστερες θέσεις ψυγείου  και αυτούς που είναι με ταυτότητα ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ή προσκείμενοι στους πάλαι ποτέ ΑΝΕΛ τους τοποθετεί σε εικονικά- ανύπαρκτα οργανικά τμήματα και διευθύνσεις του Ταμείου για να λαμβάνουν το επίδομα που προβλέπεται για προϊσταμένους.
Μάλιστα όλοι οι συνδικαλιστές του ΝΑΤ έχουν γίνει… προϊστάμενοι(!!!) γιαυτό και δεν μιλάνε σε αυτά που κάνει η διοίκηση Κομματά και η παρέα του, εις βάρος εργαζομένων που δεν του σκύβουν το κεφάλι.
Γιατί αλήθεια σιωπούν μέχρι τώρα και κάνουν ότι δεν βλέπουν αυτά που γίνονται στο ΝΑΤ οι υπουργοί κ.κ. Βρούτσης και Πλακιωτάκης;
Δεν καταλαβαίνουν ότι με την στάση τους αυτή εκθέτουν την κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη ο οποίος σίγουρα δεν θα ήταν πολύ χαρούμενος αν είχε πληροφορηθεί όλα αυτά τα έκτροπα.

Αλήθεια οι πέντε βουλευτές του Κυβερνώντος κόμματος στον Πειραιά τί λένε για όλα αυτά που συμβαίνουν στο ΝΑΤ το οποίο στεγάζεται και δραστηριοποιείται στην πόλη τους;
πηγή: fimotro

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.