Ακόμη και τις ημέρες του Πάσχα, η τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας και υποστήριξης της Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υπηρεσίας του Δήμου Διονύσου (210 8141751) ήταν στη διάθεση κάθε πολίτη  για οποιαδήποτε ερώτηση ή επείγουσα διαχείριση. Υπενθυμίζουμε ότι η γραμμή επικοινωνίας και υποστήριξης λειτουργεί συστηματικά από τις 23 Μαρτίου 2020, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
Μέχρι και σήμερα η υπηρεσία έχει διαχειριστεί δεκάδες περιπτώσεις (είτε με παραπομπή στη διαχείριση επείγοντος, είτε με ραντεβού μέσω τηλεφώνου ή βιντεοκλήσης -Skype) ορισμένες από τις οποίες ήταν ιδιαίτερα επείγουσες αλλά και ευαίσθητες. 
Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη που απαρτίζουν τη Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου, που καθημερινά και πέρα από ωράρια στέκονται δίπλα σε κάθε δημότη στα δυσκολα. Συγκεκριμένα στον υπεύθυνο της Υπηρεσίας Λάμπρο Λάσδα (ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή), τις εθελόντριες Μαργαρίτα Καλογεράκου (ψυχίατρο) και Βασιλική Υφαντή (ψυχολόγο) αλλά και την υπόλοιπη εθελοντική ομάδα ειδικών ψυχικής υγείας της Υπηρεσίας.
Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υπηρεσία Δήμου Διονύσου: 210 8141751

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.